Klimatet som enda gemensamma nämnare?

Jag börjar undra om inte klimatet är det enda som håller ihop världen från att total implodera pga globalismen dvs den idé som går ut på att alla människor är happy joy joy med varandra and the world will live as one som Lennon sjöng i Imagine. Ta bort det gemensamma problemet och se vad vi har kvar. Grejen är att även om den vita medelklassen vill tro att vi har en massa gemensamt med bybor i Centralafrika eller afghaner från en landsbygd utan eller dåligt internet så har vi inte det. Faktum är att inte ens klimatet håller då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s