Utanförskap i de framtida generationerna

Sociala fenomen – mems – inom grupper lever kvar i generationer. I USA tror 30% på spöken 2021. De kan dock utplånas och ersättas av nya mems. Samtidigt är barn en trygghet och garanti för att klara åldrandet i outvecklade länder. Då den hyperfeminina kulturen i Sverige totalt marginaliserat stora delar av den invandrande befolkningen genom att helt ignorera deras förutsättningar för att anpassa sig likväl som många av dem idag gör detsamma så faller patriarkala och matriarkala strukturer ihop. Jag ser inte ungdomar pissråna eller gruppvåldta systrar på den afganska landsbygden. Det kanske händer men jag ser knappast det som hållbart i deras kontext. Där hade de fått stå till svars på sätt som barnkonventionen inte skulle uppskatta. I Sverige blir de offer. Utöver detta tappande av asikte i för sina barn där fader och moderskapet faller ihop till en klapp på huvudet av soss så sitter vi i en situation där 25% försörjs av 75% på grund av arbetslöshet som bland annat består i oförmågan i det svenska språket, kulturella krockar och ett möte mellan 1) hypermaskulinitet och hyperfemininitet och 2) klanstruktur vs individualism.

Eftersom att sociala mems lever kvar och tryggheten består i barn så är det inte konstigt om människor som inte vill eller kan komma in i samhället pga ovilja eller oförstånd och totalt felaktigt bemötande istället  önskar att trygga sin klan och sin ålderdom med barn. Barn som ska växa upp under samma förhållanden som de själva, ingen svenska i hemmet och en omgivning som lockar med alternativet till en infrastrukturell karriär: en snabbare och mer glorifierad eller en omgivning förknippad med religion i ett utanförskap. Alternativt psykisk ohälsa. Ett fåtal kommer orka resa sig som hjältar därför att hjälteskapet är förknippat med äkta offer och hårt arbete och varken den svenska kulturen eller den demografiska miljön uppmuntrar detta.

Om de barnen växer upp i flertal så gräver vi sannolikt ner samhället i två parallella världar där den ena världen kommer vilja käka upp den andra och den andra världen vill fly från problemen så mycket det går. Exakt där är vi idag och exakt dit är vi på väg.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied version– sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s