Dagens Industri inför mansnormer

ALDRIG mer Dagens Industri. Aldrig någonsin mer. Om ni ska bygga ”inkluderande mansnormer” och eskalera woke-kulturen till dess maximum så har ni tappat prenumeranter efter som jag delar det här i alla mina kanaler. Välj! Gå med identitetspolitiken eller greppa det verkliga 20-talet och återta patriarken och återupprätta den fallna matriarken. Det nu ägnar er åt nu är hyperfeminitet. Det är SKRÄMMANDE att ni fallit i det träsket av Rousseau och Jakboiner. SKÄMS. Alla följare. Välj bättre ekonomisidor och tidningar från och med nu. Jag lovar att återkomma med bra tips från mitt nätverk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s