Sluta gnäll – Om Strandhäll

Ursäkta det dåliga rimmet inför jul, jag brukar kunna bättre än så men det är väl frustrationen. Hela Twitter och MSM kokar av indignation över några obetalda fakturor. Att MSM gör det kan jag förstå för då slipper de ta ställning till hur Sveriges mest feministiska regering med Sveriges första KVINNLIGA statsminister (och ja jag skriver med versaler för det är fan det ENDA all media och vänstern lyft fram under andidaturen så då ska jag också göra det i jämlikhetens namn till dess det är ett offer för Magda att vara kvinna då kritiken kommer från bland annat antivaccers då EU ska tvångsvaccinera oss – dont get me started om utsatta områden – se videon). Att Twitter gör det är bara för att det är intellektets bottenskrap och narrens plats på värdshuset att raljera. Men ärligt. Jag menar att det HÄR är vad fan vi BORDE prata om… Det är för mycket tomgång. Kom igen. Det är fucked up nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s