Videorecension Lortsverige 2.0

JAG RECENSERAR LOTSEVRIGE 2.0 AV GANMAN/Mustafa PanshiriGanman/Panshiri har gjort fantastiska samarbeten. Det här är inte riktigt ett av dem. Jag är inte odelat positiv till den här filmen. Jag hade förväntat mig mer än det som bjuds men det är än så länge bara del 1 så mer kanske kommer. Jag uppmanar verkligen er att se filmen men jag har mina förbehåll and here is why…

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied version– sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s